Püski Sándor hazánkban és nemzetközileg is ismert és elismert festő és grafikusművész, akinek képei többek között a Los Angeles-i Polgármesteri Hivatal, a New York-i és Müncheni Magyar Főkonzulátus falait díszíti, de megtalálhatók a művei idehaza a Deutsche Bank, a Philips és az Audi magyarországi székhelyein, ahogyan találkozhatunk alkotásaival a Budapest Grand Hotel Kempinskiben is.

  1. Beatrix leköszönt holland királynő, Oránia–Nassau és Lippe–Biesterfeld uralkodó hercegnője, Sir George Robertson egykori NATO főtitkár vagy éppen a Vatikáni Képtár – csak pár név azon híres személyek és intézmények sorából, akik Püski-műalkotás tulajdonosának vallhatják magukat.

Az alkotó mindig élettől és az élet megbecsülésétől sugárzó, színekben gazdag, egyszerre dekoratív és jelentős művészeti értéket képviselő képei egyaránt szólnak az emberi és művészeti szabadságról, akaratról és kitartásról, mint ahogy ő maga is fogalmaz:

„Több a kudarc és a szenvedés, mint a hőn áhított siker, de ha az ember kitartó és alázatos a munkájával szemben, akkor eljön a várva várt elismerés.” (Püski Sándor)

Mind a(z) 15 találat megjelenítve