A megrendelt termék átvétele

 

  1. Személyes átvétel

Személyes átvétel lehetséges az Eladó ügyfélszolgálatán, az 5630 Békés, Kossuth utca 27. szám alatt nyitvatartási időben, minden hétköznap 900 óra és 1700 óra, továbbá szombaton 900 és 1130 között.

Ünnepnapokon és munkaszüneti napokon a személyes átvétel nem lehetséges.

 

  1. Házhoz szállítás

Házhoz szállítás esetén a termék kiszállításának költsége feltüntetésre kerül. A termékek házhoz szállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.

A szállítási költségek a Vevőt terhelik, amelynek aktuális összege az alábbi linkre kattintva érhető el: https://www.posta.hu/dijszabasok

Amennyiben a Vevő a megrendelésében szereplő, kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen kiszállítás költsége a Vevőt terheli, abban az esetben is, ha a szállítási táblázat alapján a kiszállítás díjmentes volt.

 

  1. A megengedett kézbesítési cím

A termék kézbesítési címe Magyarország határain belül megtalálható cím lehet. Magyarország határain kívülre történő kézbesítés esetén a Vevőnek fel kell vennie a kapcsolatot az Eladóval egyeztetés céljából. Külföldre történő kézbesítés esetén eltérő szállítási díjak kerülhetnek alkalmazásra.

 

  1. Az átvételre való jogosultság vélelme

Az Eladó a termék átvételével megbízott személyt a Vevő által erre a feladatra kijelölt olyan képviselőnek tekinti, aki a termék átvételén túl jogosult az átadás-átvétellel kapcsolatos jognyilatkozat megtételére is.

 

  1. A mennyiségi és minőségi kifogás rendje

A Vevő köteles az átadás-átvétel időpontjában az átvett termékkel kapcsolatban az átvételkor szemrevételezéssel észlelhető esetleges minőségi és mennyiségi kifogásait megtenni. Az átvett terméket köteles összevetni a számlán szereplő tételekkel is és az esetleges eltéréseket ebben az esetben is közölni.

Amennyiben a fentieknek megfelelő szemrevételezés során a Vevő sérülést vagy eltérést észlel, úgy ezen eseményt jegyzőkönyv felvételével, vagy egyéb hitelt érdemlő módon (pl. minősített tanúsítványon alapuló digitális időbélyegzővel ellátott fotóval) érdemes rögzítenie. A mennyiségi és minőségi kifogásból fakadó fogyasztói jogok részletesen a jelen ÁSZF kellékszavatosságról szóló részében kerültek kifejtésre.

A Magyar Posta Zrt. csomagszállításával kapcsolatos kifogások bejelentésére és a jegyzőkönyv felvételére vonatkozó tájékoztató itt érhető el:

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/erkezes/belfold/kezbesites

 

  1. Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozó szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától és a termék árának az Eladó bankszámláján történő jóváírástól számítandó.